Custom made

Wij zijn sterk in het (snel) maken van sokkels en displays op maat!

Unieke mogelijkheden, snelle levertijd.

Neem contact op met onze collega
Diego Kooy om uw wensen te bespreken. 

Best verkochte producten

Eiken (fineer)

Wenst u een strak afgewerkte sokkel met een eiken uitstraling en die qua gewicht nog verplaatsbaar is? Dan is een zuil vervaardigd uit eiken fineer een juiste keuze. In tegenstelling tot een massief eiken zuil, ontstaan in eiken fineer sokkels geen scheuren of kleurverschillen.

Eiken fineer wordt ook vaak gekozen als alternatief voor klanten die grote eiken sokkels wensen. Omdat een groot formaat massieve zuil te zwaar wordt of omdat het gewenste formaat niet uit één boomstam te halen is.

Wij vervaardigen de sokkels uit Europees eiken fineer, type Dosse. In deze fineersoort zit een mooie tekening / vlam, die kenmerkend is voor het uiterlijk van eiken. De zuilen worden in verstek vervaardigd. Dankzij de zorgvuldige productie zijn er, evenals alle sokkels van Solits, geen lijnen op de hoeken zichtbaar.

De sokkel wordt door ons afgewerkt met een watergedragen matte blanke lak zodat zo min mogelijk vuil zich aan het materiaal kan hechten en de sokkel goed schoon te maken is.

Onze sokkels worden voorzien van stevige, op maat gemaakte viltjes van 4 mm dik. De sokkel én uw ondergrond worden hierdoor extra beschermd.
Uitvoeringenin verstek verlijmd, met facetrand
Kleurlicht
Hol/massiefHol, in verstek, zonder bodem
GebruikAlleen geschikt voor binnengebruik
Afmetingenin elke gewenste afmeting verkrijgbaar
Draaggewicht100kg

Toont 1 - 6 van de 6 artikelen
Toont 1 - 6 van de 6 artikelen