Over ons

Wij zien het als een uitdaging om de producten van onze klanten zodanig te presenteren dat zij optimaal tot hun recht komen.  Met een jong, enthousiast en flexibel team lukt het ons steeds om uitdagende projecten op een kwalitatief hoog niveau te realiseren. Met Solits presenteert u uw product op niveau.

ONTSTAAN

Diego en Brenda Kooy startten in 2003 met de galerie Spirits in Stone. Meer en meer klanten vroegen regelmatig om een passende sokkel bij hun beeld. Diego en Brenda zochten voor hun klanten kwalitatief goede sokkels in diverse houtsoorten, steensoorten, glas en kunststof en kwamen tot de ontdekking dat er nog niet één centrale plek in Nederland was waar diverse sokkels gekocht konden worden. In 2004 startten zij daarom de website www.sokkel.nl. Aanvankelijk werden de sokkels verkocht vanuit de galerie in Wijk bij Duurstede, maar later vanuit onze werkruimte en showroom in Den Hoorn (Zuid-Holland).

Inmiddels bieden we een constante kwaliteit en een groot assortiment. Daarnaast hebben we ruime ervaring opgedaan in advies en plaatsing. Ook bleek er een grote vraag te zijn naar huursokkels, waar we aan kunnen voldoen. Inmiddels mogen we tot onze klanten rekenen: galerieën, musea, bedrijven met kunstcollecties, beursdeelnemers of inrichters, kunstenaars en particulieren.ONS TEAM

diegobrendakellykimroy
DiegoBrendaKellyKimRoy

Sportief, volhouder en avonturier. Draait zijn hand er niet voor om om klanten en samenwerkingspartners in Berlijn of Zwitserland te bezoeken. Houdt van koken, BBQ en kan wijn proeven als de beste.

Idealist, nieuwsgierig en fanatiek. Zag in 2004 samen met Diego dat Nederland zat te wachten op één plek waar sokkels te koop zijn. Is fan van de recycle sokkel: oud wordt nieuw én zo ontstaan arbeidservaringsplekken

Als frisse wind, ondersteunt zij onze internationale agenten. Werkt zich graag in het zweet met CrossFit. Vind de sokkel met zweefmodule heel cool omdat de producten zodoende nóg beter tot hun recht komen.

Gezellige eerlijke Brabantse die met haar zachte G als eerste de telefoon oppakt. Kan heerlijk schaterlachen. Wil altijd nog eens een koe knuffelen. Haar favoriet is de kastsokkel vanwege de extra opbergruimte.Medewerker van het eerste uur. Altijd kritisch en constant op zoek naar verbetering. Heeft deze website gebouwd, maar werkt indien nodig net zo graag mee in de werkplaats. Is trouwens op zoek naar een betaalbare boerderij. Is altijd in om te varen en vissen.

mitcheljustinpatrickEmilrobert
MitchelJustinPatrickEmilRobert

Een van zijn ondergewaardeerde hobby’s is slapen. Als hij eenmaal op dreef is, is hij de beste sokkel inpakker. Blijkt een talent te zijn in badminton maar wil op tennis. Zijn favoriete sokkel: Witte MDF omdat die zo makkelijk in te pakken is en ‘gewoon mooi is’.

Is de snelste van het team en daarmee met zijn functie van chauffeur op de juiste plek. Voetbal fanaat, wil ooit nog bij de politie. Weet zich met zijn looks en babbel altijd gemakkelijk uit moeilijke situaties te redden. 
Zijn favoriete sokkel is karton: lekker licht! 

Ondernemende productieleider die houdt van een goede planning. Fanatieke hardloper, liefst op mooie schoenen. Is fan van de eiken sokkel omdat elk exemplaar een unieke robuuste uitstraling heeft. 

Onze vriendelijke sokkelmaker die altijd een Frans praatje paraat heeft. Komt rustig over, speelt piano maar houdt ook van stevige muziek van Rise Against. De eiken sokkel is zijn favoriet, want met massief hout werken vergt ambacht en improvisatie.

De gouden handjes in de werkplaats. Maakt meer dan alleen sokkels. Komt en gaat in zijn racegroene Skoda Fabia RS. Gek van voetbal, maar vooral om te kijken. Omdat hij van massief hout houdt, is zijn favoriet de eiken houten sokkel. 

Paris Ivano Basel Gunnar
ParisIvanoBasel  Gunnar DE AT CHMirjam FR CH 
Meubelmaker & stugge doorwerker. Fanatieke sporter en voedingsspecialist. Tilt daardoor met gemak een meerpaalsokkel op.  

Deze hyperactieve meubelmaker heeft Italiaanse roots. Zet dansend sokkels in elkaar. Als hij ergens enthousiast over is kan hij zijn mond niet houden. Houdt van verschillende materialen en geniet ervan om steeds nieuwe dingen te leren. Houdt van massieve materialen omdat elk stuk hout een verschillende tekening heeft. 

  

Onze Syrische harde werker! Staat graag aan de zaag- en freesmachine, maar helpt ook bij de logistieke afdeling.

Heeft altijd een big smile in de aanbieding.
Basel vindt de masief eiken sokkels het mooiste.

Verruilde Duitsland voor Nederland dankzij zijn lief. Is de drijvende kracht achter ‘Sockel und Säule’. Verbindt zijn Deutsche Pünktlichkeit en Nederlandse ondernemersgeest op een verbluffende manier. De sokkel met zweefmodule is vanwege het technologisch hoogstandje zijn favoriet.Frankrijk voelt voor haar als thuiskomen. Is de vriendelijke stem achter socles.fr. Gek op reizen, sport en oesters.
Haar favoriete product is de beschermkap met geïntegreerde LED verlichting om sieraden nog mooier te laten schitteren. 

Mariana Sem  
Mariana UK DK SESem SanneLuís

Deze Russische multilingual communiceert feilloos met onze Engelse en Skandinavische klanten. Maar als we Griekse klanten zouden hebben, zou ze die ook foutloos te woord staan.
Heeft groene vingers maar kiest toch bewust voor haar salesfunctie bij Solits.
Haar favoriete sokkel is de stalen zuil met eiken top omdat hij zo lichtgewicht, modern en stijlvol is.

Heeft naast zijn vele voetbaluren gelukkig nog tijd om de website bestellingen netjes te verwerken. Zorgt ervoor dat alles op tijd de deur verlaat.
Raadt klanten graag de op maat producten aan zodat zij een sokkels ontvangen die speciaal voor hen gemaakt zijn.

 

Haar toeristische achtergrond is terug te horen in haar vriendelijke stem als ze onze Nederlandse en Duitse klanten te woord staat.

Houdt van gezellig op stap gaan met vriendinnen en is regelmatig op het voetbalveld als centraal verdediger te vinden.

De meerpaal sokkel is haar favoriet door de natuurlijke uitstraling en omdat elk item uniek is.

Deze Spaans en Engelssprekende collega komt uit Portugal. Zijn liefde bracht hem naar Nederland.
Hij heeft twee rechterhanden en staat onze Spaanse klanten te woord.
Luís drumt graag en speelt graag rugby.