loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Verzendmethodes

Pakketten tot 25 kg

Breekbare goederen en gewichten boven de 25kg

Maximale omtrek pakket (2xL+2xB+H): 300cm


pakket_klein_350px.jpgpakket_groot_350.jpgpallet_geknipt_350px.jpg

Verzendkosten

0-25kg fragile.png25-150kg of breekbaar 150-250 kg / 115+cm

be.gif  NAAR BELGIË:

€ 19,95 € 59,- € 88,50

Bij het versturen van grote en/of vreemde volumes of gewichten (voornamelijk maatproducten), kunnen andere tarieven gelden. Dit geldt voor hoge of afwijkende pallets met B>100cm, L>120cm, H>190cm en/of gewicht >800kg. 

Wij hanteren een minimum orderbedrag van 50,- (excl. BTW) (60,50 incl. BTW)
fragile.png Kwetsbare producten worden verzonden op een pallet, hiervoor geldt het verzendtarief >25 kg.

Wij versturen onze producten binnen heel Europa en nog verder. Contacteer a.u.b. onze collega's voor snelle tarieven naar een specifiek adres.VEILIGE VERZENDING

De verzending van uw bestelling met sokkels krijgt onze bijzondere aandacht.

Het transport van uw bestelling laten wij afhankelijk van het volume en de kwetsbaarheid van de producten door onze eigen chauffeurs of door onze logisitiek partner Dachser verzorgen. 

Voor elk type sokkel hebben wij dankzij jarenlange ervaring een eigen manier van verpakking ontwikkeld, alle bestellingen worden in ons eigen magazijn en door onze eigen medewerkers professioneel verpakt. 

Glazen sokkels worden verstuurd in een bekisting, eiken en meerpaal sokkels versturen we vanwege hun gewicht op een zo klein mogelijke pallet en de Solits sokkels van MDF worden afhankelijk van het aantal in uw bestelling, in een doos verpakt met een schokabsorberende laag piepschuim danwel worden de sokkels tezamen op een pallet verpakt.SNELLE LEVERTIJDEN

Uit voorraad

Een groot deel van ons assortiment leveren wij direct uit voorraad. Dit houdt in dat wij binnen 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling uw artikelen laten bezorgen op uw afleveradres, wij streven natuurlijk naar een zo kort mogelijke levertijd. 

Op maat of bestelling

Een kleine greep artikelen uit ons assortiment kent een levertijd, welke u achter het artikel vermeld ziet staan. Tevens leveren wij een aantal producten alleen op bestelling, de levertijden hiervoor zijn per productsoort verschillend. Zo geldt dat ook voor op maat producten. Bij alle bestellingen proberen wij u van te voren een indicatie van de levertijd af te geven, waarbij wij uiteraard ons uiterste best doen om deze levertijd ook daadwerkelijk na te komen.   

Producten met verschillende levertijden in 1 bestelling

Wij versturen een bestelling bestaande uit verschillende producten, als één zending. Hierbij geldt als levertijd het product wat de langste levertijd heeft.

Mocht u toch bepaalde producten uit uw totaalbestelling eerder willen ontvangen neemt u dan even contact op om af te spreken hoe wij dit voor u kunnen verzorgen.

Vragen?

Heeft u vragen over onze voorraad en levertijden? Neem gerust contact op met een van onze collega's op +31 (0)174 - 783 000.


LEVERINGSMOGELIJKHEDEN

AFHALEN IN WATERINGEN (BIJ DELFT, Z-H):

U kunt uw bestelling gratis bij ons afhalen aan de Linnewever 5 in Wateringen. We willen u vriendelijk vragen te komen op de tijden dat onze showroom open is of van te voren even een afspraak te maken als u buiten die tijden wilt komen afhalen om te zorgen dat u niet voor niks komt.

PAKKET EN PALLETVERZENDING MET DPD OF DACHSER

Afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van uw bestelling, verzenden wij uw goederen als colli (pakket) of op een pallet. Wij zorgen ervoor dat uw producten altijd zorgvuldig verpakt worden. Vervolgens bieden we het aan bij onze transporteur: DPD of Dachser. Inmiddels werken we al jaren op een prettige manier met hen samen.

Bezorging tot aan de voordeur
Onze transporteur zal de pallet tot aan de voordeur brengen en in het geval van meerdere verdiepingen tot de hoofdingang op de begane grond. Voor het naar binnen brengen van de sokkel bent u zelf verantwoordelijk. Als u niet in de gelegenheid bent om de sokkel zelf naar binnen te brengen, dan kunt u een extra service hiervoor aanvragen, graag dan per omgaand uw reactie en wij zullen vrijblijvend hiervoor een kostenberekening maken. 

Niet thuis
Mocht u op het moment van levering door de chauffeur niet thuis zijn, dan wordt het pakket bij een van uw buren aangeboden zodat u het pakket daar later zelf kunt ophalen. Zijn ook de buren niet thuis, dan biedt de chauffeur het pakket de volgende werkdag nogmaals aan.

Track & Trace
Op het moment dat wij uw sokkels aan onze bode meegeven, ontvangt u van hen een Track & Trace e-mail (mits wij beschikken over uw emailadres). Uw bestelling wordt dan de volgende werkdag bezorgd. Omdat wij het transport uitbesteden, kunnen wij u niet exact zeggen op welk tijdstip de levering zal plaatsvinden.