loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Sokkel wit | zwart | kleur

Met de Solits sokkel heeft u een mooie basis om uw product te tonen.

Onze sokkels kenmerken zich door hun perfecte afwerking, ze zijn hol waardoor zij gemakkelijk te verplaatsen zijn, maar sterk genoeg om een gewicht tot minimaal 100 kilogram te dragen. Daarnaast vormen ze een ideale basis om uit te breiden met verlichting, bestickering of een mooie vitrinekap.

De mat witte sokkel en mat zwarte zuil worden het meest gekozen door onze klanten. Deze zuilen vragen de minste aandacht waardoor het te tonen product optimaal tot zijn recht komt. Uiteraard vraagt elk interieur om een eigen invulling. Kies voor een wit hoogglans zuil of zwart hoogglans sokkel voor een chique uitstraling. Wilt u zich geen breuk sjouwen maar wel een natuursteen of betonnen uitstraling? Dan is het materiaal stonelook of betonlook een echte aanrader. Zoekt u zwarte sokkels met een warme uitstraling, dan zijn de Solits sokkels zwart eiken fineer een hele goede keuze, deze gaan mee in de huidige trend.

We hebben een groot aantal afmetingen uit voorraad leverbaar. Elke gewenste afmeting, kunnen we voor u op maat maken.

Actieve filters

Productspecificaties

    Onze Solits sokkel is het meest verkochte product in bijvoorbeeld de witte, zwarte en gekleurde variant. Een no-nonsense zuil die voor vele toepassingen geschikt is zoals de inrichting van een winkel, museum, beurs én als rustige zuil in uw huiskamer of kantoor. De sokkel is hol en daardoor gemakkelijk te verplaatsen en toch kan het een gewicht tot 100 kilogram dragen. We hebben een groot aantal afmetingen op voorraad die daardoor vaak de volgende dag al geleverd kunnen worden. Daarnaast is elke gewenste afmeting voor u te maken.