• -
 • -

  Witte of zwarte kwaliteitszuilen

 • -
 • .

  Groot assortiment sokkels en zuilen, meer dan 25 soorten

 • Presenteer uw merk
 • -
 • -

  Sokkel met beschermkap en LED-verlichting

 • -

  Robuuste meerpaal

Wij werken met veel plezier voor o.a.

top 

Top kwaliteit sokkels, zuilen, vitrines en toebehoren

Een sokkel, pilaar, zuil, voetstuk of kubus lijkt zo'n eenvoudig product. Maar zelfs na bijna 15 jaar ervaring, blijven wij elke dag onze kwaliteit optimaliseren. Neem als voorbeeld een MDF sokkel: Bij Solits wordt deze in verstek gemaakt en zeer sterk en strak verlijmd. Hierdoor wordt de sokkel naadloos. Vervolgens wordt deze sokkel strak gespoten met topkwaliteit watergedragen verf.
De eikenhouten sokkels worden bij ons na het droogproces eerst haaks (recht) afgezaagd en hierna geschaafd én geschuurd. De eikenhouten sokkel kunt u dus direct in uw woning of bedrijf plaatsen. Met iedere door ons aangeboden sokkel streven wij naar de beste kwaliteit in zijn soort. 

Uitgebreid assortiment

Voor productpresentaties, beurzen, het exposeren van kunst of het inrichten van uw huis of kantoor: voor elk object bieden wij een passende sokkel. Van strak natuursteen tot recycled hout, van licht karton tot een stoere meerpaal. Op onze website staat ons standaard assortiment, maar vele klanten zijn u voor geweest met hun specifieke wens. Zo bestelde een bedrijf een sokkel als brievenbus voor een prijsvraag en een museum een vitrine kap voor hun meest kostbare museumstukken.

solits 

plus 

Sokkels Plus

Bij Solits koopt u meer dan een sokkel of zuil. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden we u inmiddels een breed scala aan bijpassende accessoires en bijna dagelijks ontwikkelen wij er weer nieuwe toepassingen bij. U bent bij ons aan het juiste adres voor vitrines met (plexi-) glazen kappen en mooie LED verlichting. Een display voorzien van uw eigen design en logo dankzij bedrukking, bestickering of gravering. Een sokkel met een deurtje en op wielen. Of kiest u voor een draaiplateau of zweefmodule

Zorgvuldige en snelle verzending

Naast een perfect product is de wijze van verzending van belang zodat uw sokkel onbeschadigd aankomt. Voor glazen sokkels maken we een speciale bekisting, in onze standaarddozen voor verzending plaatsen we piepschuim en zwaardere sokkels worden bij ons altijd op een pallet verzonden.
Is de sokkel op voorraad, dan versturen wij uw bestelling in veel gevallen nog dezelfde dag. Indien de sokkel op maat wordt gemaakt of tijdelijk niet voorradig is, dan leest u per product wat de levertermijn is. Bekijk onze verzendmogelijkheden.

send

international 

Solits International

Solits is in 2004 ontstaan in Nederland. Inmiddels hebben we agenten in Duitsland (Stuttgart), Frankrijk (Parijs) en Engeland (Londen). We hebben relaties met betrouwbare transporteurs die vakkundig en snel wereldwijd kunnen leveren. Ondernemers met luxe schoenenmerken, galerieën, musea, juweliers en vooruitstrevende reclamebureaus van over de hele wereld weten ons te vinden om hun producten in the spotlight te zetten. 

Betrouwbaar

Bij Solits geldt: afspraak = afspraak en eventuele fouten lossen we op. We werken met een vast professioneel team waarvan enkele medewerkers als sinds de oprichting in 2004 bij ons in dienst zijn. We werken met betrouwbare, trouwe leveranciers en transporteurs. We hebben het Certificaat Thuiswinkel Waarborg waardoor u onder andere zeker bent van een veilige betaalomgeving. Met bijna 15 jaar ervaring in het maken, ontwikkelen en verkopen van sokkels & zuilen durven we te zeggen dat we voor u een betrouwbare sparringpartner en leverancier zijn.

trust 

Sokkels, zuilen, beschermkappen en vitrines

SokkelsZuilen voor beursWitte kast sokkel
Sokkels met printWinkel vitrine zuil met LEDGlazen beschermkap
Zuil voor kunstwerkVitrine voor beursVitrine van plexiglas
Op maat gemaakte zuilenPlexiglas beschermkapMassief houten sokkels
Hoogglans zuilenMDF sokkelKunststof zuil
Vitrine sokkelPlantenzuilSokkels voor planten