Custom made

Wij zijn sterk in het (snel) maken van sokkels en displays op maat!

Unieke mogelijkheden, snelle levertijd.

Neem contact op met onze collega
Diego Kooy om uw wensen te bespreken. 

Aanbiedingen

Best verkochte producten

Glazen vitrinekap met deur

Voor een luxe bescherming van uw product kiest voor een glazen vitrinekap. Indien u gemakkelijk u product wilt pakken en weer veilig wilt afsluiten, kiest u voor de vitrinekap met deur en slot.

Wij vervaardigen de vitrinekappen van het extra heldere glas Optiwhite. Hierdoor heeft u geen groenige gloed of groene randen wat kenmerkend is voor glas. Omdat Optiwhite extra helder glas is, creëert u met deze beschermkap een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. 

De verbinding van de verschillende onderdelen is van museumkwaliteit: een hoge kwaliteit verlijming door middel van de UV lijm. Hierdoor is de lijmverbinding supersterk en glashelder.  De randen zijn strak geslepen en met een klein facet afgewerkt. 

We hebben gekozen voor subtiel beslag; kleine scharnieren en een mooi slot, beiden afgewerkt in een matte aluminium kleur.

De glazen vitrinekappen worden vervaardigd uit 6 mm ongehard glas. 
We kunnen de kappen voor u ook van gehard glas (veiligheidsglas) vervaardigen. Houd u dan rekening met afwijkende tarieven en levertijden. 

Indien u een (groot) op maat artikel bestelt, kiezen we voor de stevigheid voor glas van 8 mm dikte.

LET OP: Wij adviseren deze vitrinekap met deur alleen in combinatie met een sokkel te bestellen omdat de onderkant ook van ongehard glas is vervaardigd is en daardoor kwetsbaar is.
Indien u de kap met deur samen met een sokkel bestelt, bevestigen wij deze kap kosteloos voor u op de sokkel en we plaatsen kosteloos een 18 mm plaat in dezelfde kleur als de sokkel aan de binnenkant van de kap.

Let op: De binnenmaat is kleiner dan de buitenmaat.
Om een vitrine-kap te bevestigen, plaatsen we altijd een bovenplaat van 18 mm op de sokkel.
De hoogte van de vitrine aan de binnenzijde is gelijk aan de buitenmaat minus de dikte van de bovenplaat (18mm), minus de dikte van het materiaal van de vitrinekap.

UitvoeringenUV-verlijmd
Kleurtransparant
Hol/massiefhol
GebruikAlleen geschikt voor binnengebruik
Afmetingenin elke gewenste afmeting verkrijgbaar
Draaggewicht15kg
Toont 1 - 5 van de 5 artikelen
Toont 1 - 5 van de 5 artikelen