Interessante links

Mooie bedrijfsvideo dankzij By Liek.

Lieke Alblas heeft voor ons een prachtige bedrijfsvideo gemaakt. Vanaf ideevorming tot eindproduct hebben we heel prettig met haar samengewerkt. Met als resultaat: Een kijkje achter de schermen bij Solits.

www.byliek.com

Down .. to .. Art

Sedert jarenlang een vaste klant voor afname van onze sokkels. Van enthousiaste Marc, daar wordt je vrolijk van.

Belgische kunst

Healthy Team

Solits is trotse vriend van Healthy Team

Healthy team bestaat uit 10 schaatstalenten. Maar het team wil méér.
Met hun gezonde leefstijl en hun sportmentaliteit willen zij een voorbeeld zijn voor hun leeftijdgenoten. En met hun opvallende prestaties en de bijbehorende publiciteit steunen zij de ontwikkeling van het schaatsopleidingscentrum Zuid-Holland, dat het tiental naar de absolute top helpt. Solits steunt het Healthy Team en krijgt in ruil elke 3 weken gezonde snacks voor de medewerkers. Dubbele winst dus!

www.healthyteam.nl

Solits sokkels bij Atelier Simone van Olst

Komt u uit de buurt van Leiden? Dan kunt u voor een groot deel van ons assortiment ook terecht bij Atelier Simone van Olst. Hier staat een aantal showroommodellen en er zijn diverse kleinere granieten en Belgisch hardstenen sokkeltjes te koop. En laat u inspireren door het creatieve, gastvrije atelier van Simone.

www.simonevanolst.nl

Galerie Wildevuur

We lopen het vuur uit onze sloffen voor Galerie Wildevuur

Galerie Wildevuur verkoopt kunstwerken van topkwaliteit! Zij verwijzen hun klanten die hun beeld op een sokkel geplaatst willen hebben met vertrouwen naar Solits. Daar zijn we trots op!

www.wildevuur.nl

Beursvloer Westland

Maatschappelijke beursvloer

Beursvloer Westland is hét evenement waar afspraken ontstaan tussen bedrijven en goede doelen. Wat de één over heeft, kan voor de ander van waarde zijn en het is altijd handel met gesloten beurzen. Solits doet jaarlijks mee omdat zij graag kijkt wat zij kan betekenen voor maatschappelijke instellingen. Zo stellen we sokkels beschikbaar, onze vrachtwagen of zetten we menskracht in. 

www.beursvloerwestland.nl 

Ton Kalishoek

Professionele internationale sokkels

Ton Kalishoek maakt moderne modulaire kunst. In tegenstelling tot traditionele beeldhouwers die een beeld maken door materiaal weg te hakken, bouwt Ton zijn werken op uit componenten.  Als basis gebruikt hij hypermoderne materialen uit onder meer de meubel- en automobielindustrie. Tons werk wordt in tal van galeries tentoon gesteld, in Nederland, een aantal Europese landen en in China en Korea.  Zijn werk komt het best tot z’n recht op een professionele sokkel. Hij verwijst z’n klanten hiervoor dan ook graag naar Solits. 

www.tonkalishoek.com

LJV Art - Lisbeth Jørgensen Veillat 

Lisbeth schreef als review: "De kartonnen sokkels van Solits zijn DE oplossing voor mijn "rijdende" tentoonstelling. Ik sta regelmatig op beurzen in Nederland en sinds kort ook in het buitenland. Ik ben meestal alleen bij het opzetten en inrichten, en elk kilo minder bij het sjouwen is een winst. De sokkels zijn stabiel en ogen net zo mooi als sokkels van hardere materiaal. De sokkels zijn beduidend goedkoper dan sokkels van hardere materialen, maar de expo ziet er net zo mooi uit. Regelmatig vragen collega-kunstenaars om informatie over de sokkels, wat bevestigt dat ze presentabel ogen. De sokkels zijn natuurlijk wel kwetsbaarder dan harde sokkels, maar de voordeel van de hanteerbaarheid weegt ruimschoots op tegen de kwetsbaarheid. "Harde" sokkels kunnen ook beschadigen en zijn veel duurder. 

Lisbeth is een Deense kunstenaar die reeds jarenlang in Nederland woont en werkt. Zij werkt voornamelijk met aardse materialen. Zie;

http://lisbethjveillat.eu